2 in 1 shoot day

4 november 2023 organiseren wij een #2in1 #shootday bij Fotostudio Heemskerk. 

Deze hele dag staat in het teken van 2in1 portretten maken. 

Ben jij op zoek naar het ultieme kado? Met deze 2in1 shootday ben zeker van het mooiste december kado ooit!

Boek je tijd optie voor 4 november:

De volgorde van binnenkomst bepaald of je gekozen tijd nog vrij is.

Wij geven je bericht of de tijd nog vrij is en geven je een definitieve reserveringslink met de door jou gekozen optie.

Deze reserveringslink is 24 uur geldig. 

Let op! Ben je 4 november bezet? Vraag dan om een andere datum:

 

Vol of andere datum?

Let op! Ben je 4 november bezet of wil je graag op een andere datum deze fantastische shoot?

Vraag dan om een andere datum:

Onze diensten

Portret fotografie

Bij fotostudio Heemskerk ben je aan het juiste adres voor de allermooiste portret foto.

Zwangerschaps- & Newborn fotografie

Wij leggen je zwangerschapsbuik prachtig vast en na de bevalling een mooie newbornshoot.

Special products

FSH is landelijk bekend van zijn perfecte 2in1 shoots, 'en-profiel' shoots en nog veel meer...

Bedrijfsfotografie

Wij bieden een full-service voor ondernemers aan.

Over ons

Geboren uit passie en uitgegroeid tot een mooie fotostudio. Ik ben Inge en eigenaar van FSH. Samen met mijn meewerkende partner runnen wij onze fotostudio in Heemskerk. In onze eigen woning hebben wij een ruime fotostudio ingericht van 35 vierkante meter. 

In deze huiselijk ambiance nemen wij altijd ruim de tijd voor onze gasten. De meer dan 100 reviews op Google bewijzen dat ruim. 

Wij geven jullie ruim de tijd en gelegenheid om te wennen aan de camera en aan ons. Zodoende worden de mooiste plaatjes geschoten in de studio. 

Kom en ervaar onze sublieme service!

Wat klanten ervan vinden

"Kort geleden was ik opzoek naar een betaalbare fotograaf! Overal is het best duur ik overwoog om het zelf te doen totdat ik fotostudio heemskerk tegen kwam! Super lieve mevrouw samen met haar man. Ik vroeg of ik me eige versiering mee kon nemen en dat was geen probleem! Ik heb een cake smash fotoshoot geboekt en ging niet zoals verwacht het begon super leuk! Totdat de cake werd gebracht mijn kind wilde niets van de cake weten. Ik begon me zorge te maken. Ze stelde me gerust en we hebben ervoor gezorgd dat me zoon op zn gemak was. Ongeacht dat hij niet de taart heeft geproefd heeft hij het super naar zn zin gehad. Ik kreeg de fotos binnen en tot mijn verbazing waren ze ALLEMAALL SUPER MOOI! Ik kon gewoon niet kiezen. Mijn complimenten ik kom zeker terug!!"
Magdalena Taiyem
"Super leuke newborn shoot gedaan bij Fotostudio Heemskerk. Ze nemen echt de tijd voor je. We werden rustig ontvangen met een kopje koffie. Het is leuk om zelf wat persoonlijke spulletjes mee te nemen, maar mocht je dat per ongeluk vergeten zijn geen zorgen.. er zijn genoeg props aanwezig! De concept foto's waren er binnen twee dagen en ook de definitieve foto's hadden we binnen no-time in ons bezit. Geweldige ervaring en super resultaat. We zijn heel blij met onze foto's!"
Rick Sweers
“Voor onze allereerste zwangerschapsshoot hebben mijn man en ik gekozen voor Fotostudio Heemskerk. Ik ben hierop gestuit via google. Wij beiden zijn niet zo gek op ‘t maken van fotos, maar wilden dit speciale moment natuurlijk wel vastleggen. Ik heb wat plekken gemaild, maar Inge van Fotostudio Heemskerk reageerde heel snel. Ik heb aangegeven dat wij niet gewend zijn te poseren en het een beetje ongemakkelijk voelt, maar Inge wist mij al snel gerust te stellen en zou ons helpen met tips. Wij hebben de shoot in een studio gedaan aan huis. Het was een hele mooie en professionele omgeving. De echtgenoot van Inge maakte de foto’s en samen hielpen zij ons op weg. Het voelde dan al snel vertrouwd. Niks werd overhaast en er werd echt de tijd voor ons genomen om de mooiste foto’s te maken. Wij kunnen dit dan ook ten zeerste aanraden! Daarnaast komen wij ook absoluut terug wanneer de baby eenmaal geboren is, voor een newborn shoot. Het was een fijne middag en ik wil Fotostudio Heemskerk nog hartelijk bedanken!”
Melissa Sperling

Kleine selectie

Vragen over een shoot

Heb je vragen over een shoot, of mis je shoots op onze website? Vraag het gerust aan Inge.

error: (c) Fotostudio Heemskerk
Chat openen
Stel je vraag aan Inge!