Fotostudio Heemskerk

Kinder Fotografie

Heb jij na je zwangerschap je baby een newbornshoot cadeau gedaan? En merk je ondertussen dat jou kindje behoorlijk begint te veranderen? Dan wordt het weer eens tijd voor een fotoshoot. Altijd leuk voor jezelf of opa en oma. 

Maar feitelijk geldt dit voor alle leeftijden. Elke leeftijd heeft zijn eigen karakters. Wij zorgen ervoor dat u die karakters blijft herinneren met een reeks prachtige foto’s. 

Maar welke gelegenheid je ook kiest, wij maken er een feestje van. 

Let op!

Fotostudio Heemskerk beschikt niet over een garderobe met kinderkleding. Je dient voor je kindje dus z’n eigen feestkleding mee te nemen voor de shoot!

Wij fotograferen tot maximaal 9 kindertjes in de studio. Wilt u een shoot voor meer dan 9 kinderen, dan komen wij op locatie van keuze.

Tot 3 kinderen is in de prijs inbegrepen. Elk opvolgende kindje betaald u een toeslag. Zie voor onze actuele prijzen, onze prijzen pagina. Klik hier

Opa’s en oma’s opgelet!

Wilt u een leuk cadeau geven? Wij hebben ook een cadeaubon voor een cake smash shoot! U geen rompslomp in huis en u ontvangt de mooist, komische en hilarische foto’s online. Eventueel kunnen wij ook een foto laten afdrukken. Aan u de keus! In overleg is alles mogelijk.

Bekijk de reviews van de mensen die u voor gingen:

error: (c) Fotostudio Heemskerk
Chat openen
Stel je vraag aan Inge!